NEWS

Annemette’ s Historie

By Heidi Nielsen | In Ikke kategoriseret | on april 13, 2015

Annemette nåede sit mål !!!

Annemette har været på et tre måneders grundforløb hos In2fitness. Når man er på grundforløb, kræver det man er meget selvkørende, da man ikke mødes så ofte med sig træner/coach.

Dette har Annemette været super god til. Hun har kæmpet flot, holdt gejsten oppe. Hvis hun har haft en øv dag, har hun rejst sig op med høj pande og kæmpet videre for at nå sit mål. Hendes beslutning omkring et vægttab, har ligget som en af de øverste ting på listen af prioriteter, og det har været hendes drivkraft. Flot gået!!!! Og en fornøjelse at have et forløb med dig Annemette.

Mvh. Heidi Nielsen

Her er hendes historie og billeder:

Anne Mette førløb

 

Hej Søde Heidi.

Så kom dagen hvor du ikke længere skal være en del af mig, på samme måde, som før, men jeg er ikke i tvivl om at jeg nok skal nå i mål:0).

Det har været 12 super dejlige, lærerige uger. En tid jeg aldrig vil glemme, du har været der for mig fra dag 1 og når jeg har haft mine nedture har jeg altid kunne søge hjælp ved dig, du har så fået mig “op” igen:0). Det har været super skønt, med SÅ god en støtte og ikke mindst meget faglig viden som du meget gerne deler med “os”:0).

Jeg er sikker på at andre vil få lige så stor glæde ved sådan et forløb, som jeg har haft og som du elv har sagt mange gange, så har jeg været meget selvkørende og det har jeg nydt, men samtidig har jeg også haft dage hvor jeg har haft savnet trænings stunder sammen med dig. Men det gik alligevel og jeg vil fortsat kæmpe kampen.

Skulle jeg støde ind i nogen som overvejer sådan en livstilsændring, vil jeg til hver en tid råde dig og dem mine bedste anbefalinger:0).

Mange hilsner fra AnneMette

Skærmbillede 2015-04-13 kl. 18.04.57 Skærmbillede 2015-04-13 kl. 18.05.07

No Comments to "Annemette’ s Historie"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *