NEWS

Anonym historie, men stadig god læsning.

By Heidi Nielsen | In Ikke kategoriseret | on februar 10, 2015

Jeg har altid haft en følelse af at jeg er for stor og tyk i forhold til alle andre, og har været på en ene efter den anden slankekur for at forsøge at smide de ekstra kilo. Alle har været uden succes, fordi jeg hver eneste gang har været alt for fokuseret på tallet på vægten i stedet for billedet i spejlet.

For 4 måneder siden besluttede jeg mig for, at nu var jeg virkelig klar til at give det et forsøg mere, men denne gang med hjælp udefra.

Jeg er til daglig idrætsudøver på eliteplan, så jeg er derfor meget aktiv, og har også altid selv følt at jeg levede sundt, hvilket var grunden til at jeg tog kontakt til Heidi – jeg havde simpelthen brug for at finde ud af, hvad det var jeg gjorde ’forkert’ ift. Min kost. Allerede efter mit første møde med Heidi vidste jeg, at jeg havde truffet det rigtige valg ift. at få hjælp med min kost.

 

Gennem hele forløbet har Heidi været super forstående overfor de udfordringer jeg har stået overfor i forløbet. Det har været helt fantastisk at arbejde sammen med hende, fordi hun hele tiden har været rigtig god til at tilpasse og ændre i mine kostplaner så de passer netop til mig, min krop og min træningsmængde. De tidligere kurer jeg har forsøgt mig med har alle drænet mig for meget for energi, hvilket har resulteret i at jeg ikke har kunne træne ordentligt igennem. Dette har på ingen måde været tilfældet her, Heidi har formået at give mig mere energi i hverdagen, til at kunne træne endnu bedre. Hun har formået at lærer mig min egen krop at kende, at selvom jeg ikke har tabt mange kilo på vægten, så har jeg stadig reduceret min fedtprocent og øget min muskelmasse, og det er det der er vigtigt – tallet på vægten er bare et tal. Det handler om hvordan man ser ud i spejlet. Hun har lært mig, hvad det er MIN krop har brug for, når jeg skal fordele protein, kulhydrater og fedt på min tallerken, og at egentlig kun er små ændringer jeg skal lave, for at komme i mål.

 

 Jeg har aldrig haft en alt for sød tand, og det var derfor en stor udfordring for mig ikke at måtte spise chokolade o. lign. Men med kostplanen fra Heidi fik jeg lynhurtigt styr på mit blodsukker og mine cravings efter søde/usunde sager er nu sjældenheder.

 

Jeg er på de sidste 4 måneder ikke blevet fit og slank som jeg gerne vil, men jeg er på vej. Jeg har fået en super lækker følelse af at føle mig sund og frisk, og en forståelse for hvordan min kost skal sættes sammen for at jeg/min krop kan yde det mest optimale til træning og kamp.Det har været 4 hårde og meget inspirerende og motiverende måneder, som kun har givet mig blod på tanden til at forsætte i samme retning.

Jeg skylder Heidi en stor tak, og kan kun varmt anbefale et samarbejde med hende ! 🙂 

 

No Comments to "Anonym historie, men stadig god læsning."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *