NEWS

Forløb med Trine Larsen.

By Brian | In Referencer | on juni 16, 2014

trineTrine før hun selv startede sin diæt.

 IMG_2731 Trine løfter 100 kg, hos In2fitness, Sejt !!

.

Trines startede selv med sin diæt og nåede faktisk rigtig langt. Men hun gik i stå og kom hun til mig, for at få et sidste spark bagi. Jeg havde et super forløb, med en vejlestærk pige, der vidste hvad hun ville, og som førte sin drøm ud i livet, drevet af lyst og ikke pligt. Er pava stolt af dig Trine!!

Hos In2fitness har Trine haft en forløb på 6 mdr. Med personlig træning og kostvejledning. På de 6 mdr. har Trine tabt 20 kg ren fedt og taget 5,2 kg muskelmasse på, men hun har været hos os. 

Trine’s historie:

Da jeg startede på mit forløb ved Heidi var jeg “den tykke pige”  i venindeflokken og det har jeg egentlig altid været – jeg har altid været den der følte mig nederst på ranglisten når det kom til udseende og især på grund af min størrelse. 

Jeg valgte at få Heidis hjælp til at sparke mig i gang, fordi jeg som så mange andre altid er hoppet fra den ene slankekur til den anden og at jeg har nok altid har haft et forskruet forhold til mad. 

Da jeg startede på mit forløb var jeg så klar på at blive tynd – faktisk har jeg altid gået og sagt at jeg aldrig ville blive lykkelig før jeg blev tynd. 

Men efter flere samtaler og træningspas med Heidi, blev jeg klar over at jeg faktisk hellere vil være fit, sund og rask end at jeg bare vil være noget så kedeligt som tynd – tynd er egentlig blevet et skældsord i min verden. Det gik også stille og roligt også op for mig, at den tur på MacDonalds jeg glædede mig til når jeg engang blev færdig med min kur, bare var noget fis. For lysten til at det usunde er stort set forsvundet, plus jeg bliver aldrig færdig med min “kur” – dette var og er en livsstilsændring og jeg kommer aldrig til at leve som jeg gjorde før. 

Mit forløb har været haft sine op- og nedture og Heidi har været en stor støtte og det har været fedt bare at kunne skrive eller ringe hvis man var frustreret over noget. Jeg har virkelig lært meget af Heidi, især omkring kost og hvad de forskellige madvarer gør ved din krop og hele mit syn på mad har ændret sig – jeg lever ikke længere for at spise, men spiser for at leve. Hun har lært mig at slappe af og se på de positive ting i stedet for at dunke mig selv oven i hovedet, når min indre kontrolfreak ikke har været tilfreds. 

Det sidste halve år har været alt blodet, sveden og tårerne værd og min motivation blev så meget større af at se resultaterne ved målingerne. 

Jeg har stadig lidt vej endnu før mit perfektionistiske jeg bliver tilfreds -men at jeg den dag i dag kan stå med oprejst pande og sige at jeg endelig er normalvægtig er det fedeste – og jeg ville højest sandsynligt ikke have nået så langt både vægt- og personlighedsmæssigt uden Heidi til at presse mig igennem! Så stor tak til hende.

Og til alle dem som troede jeg ville fejle og synes det er træls at jeg ikke længere er “den tykke pige” – begynd at vende jer til det, for hende bliver jeg heldigvis aldrig igen 🙂

Skrevet af Trine Larsen

No Comments to "Forløb med Trine Larsen."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *