NEWS

Græskar scones ( glutenfri )

By Heidi Nielsen | In Opskrifter | on november 8, 2014

IMG_4107

Glutenfri græskar scones

Ingredienser:

200 g Glutenfri havregryn
70 g mandelmel, fedtreduceret.
20 g Fuldkornsrismel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukrin Gold, Funksjonellmat
40 g Chrispy choko proteinpulver.
0,5 tsk. salt
200 g Hokkaido græskar
200 g skyr 0,2%, naturel, Levevis
30 g chokolade, Excellent, mørk 90%, Lindt
20 g fiber HUSK
4 x 1 æggehvide Æggehvide
Fremgangsmåde:

1) Tænd ovnen på 200 grader
2)Hak chokoladen
3)Alle ingredienser blandes puttes i en skål og æltes godt til dejen er blandet.
4)Læg dejen ud på en bageplade belædt med bagepapir i 9 klatter og tryk dem lidt flade.
5) Bages i ovnen 20 min
6) Stilles til afkøling på en rist.

Server dem evt. med en creme lavet af skyr og proteinpulver med smag efter eget valg. Eller Philadelphia ost, kanel , sukrin og lidt vand.
eller skyr og vaniljepulver.
Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g.  Energi: 219 kcal  Protein: 18 g   Kulhydrat: 26 g   Fedt: 5,5 g

Næringsindhold pr. stk.      Energi: 177 Kcal   Protein: 15 g   Kulhydrat: 21 g    Fedt: 4,4 g

Beregnet på baggrund af opskriftens tilberedte vægt på 729 g (rå vægt: 957 g).

 

No Comments to "Græskar scones ( glutenfri )"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *