NEWS

Josephines historie

By Brian | In Referencer | on juli 16, 2014

Josephine-før-efter2

 

 

Da jeg startede mit forløb hos Heidi i in2fitness, var det i håb om at få et spark i bagi og gå ned i vægt. Dette kombineret med, at få et mere velafbalanceret forhold til min krop, samt mere viden om mængden af kcal, proteiner og fedt.

Og det var lige præcis hvad jeg fik.

Jeg har altid været en aktiv kvinde, og har spillet håndbold på et ambitiøst plan, indtil en skulderskade satte en stopper for det. Jeg har altid været en bredskuldret og “grov bygget” kvinde, men da jeg stoppede med håndbold og dermed intensiv træning hver uge, begyndte de uheldige kilo at komme snigende. Man kan joke meget omkring dét og jeg gjorde det ofte legalt overfor mig selv ved, at sige jeg jo blot spiste som før, men det var alt andet end sjovt. Det var ikke sjovt at rende rundt med mange ekstra kilo. Det var ikke sjovt, ikke at kunne alt det man gerne ville, pga man ikke havde konditionen til det. Efterhånden blev mit eget spejlbillede, mere og mere frastødende, alt imens tøjstørrelserne blev større og større.

Det hele blev “virkelighed”, da en veninde en dag spurgte hvordan det var gået så vidt. Jeg famlede i blinde og prøvede at komme med den ene dårlige undskyldning efter den anden. Men der var jo kun et svar “jeg havde holdt sofaen nede for længe, og fyldt min krop med alt for store mængder mad”. Der skulle dog gå cirka et halvt år, førend jeg fik taget mig sammen til at kontakte Heidi.

Et halvt år hvor jeg endnu engang, prøvede med den ene slankekur efter den anden- hvilket nok altid har fyldt meget i mit liv: slankekurer. Kurer der lover vægttabsgaranti, og ofte MANGE kilo på kort tid. Slankekurer hvor der leves på 500 kcal pr dag. På nupopulver. Og på noget helt andet – jeg har nok prøvet de fleste slankekurer snart. Men sandheden er, at hvis noget lyder for godt til at være sandt- så er det det som regel også. Der er intet mirakelmiddel til en sund, velproportioneret og fit krop. Intet mirakelmiddel til et kæmpe vægttab, på kort tid.

Forinden jeg startede ved Heidi, var jeg vild utryg. Utryg og flov over, at skulle vise min krop frem for et fremmed menneske, og tilmed til en der var sund og fit som Heidi. Jeg er ellers ikke en kvinde der er genert, og min utryghed forsvandt med det samme. Heidi har igennem hele forløbet, været så imødekommende og udvist en enorm forståelse, for de problematikker jeg har tilkendegivet. Jeg har følt mig alt andet end flov, i samværet med Heidi. Jeg har på intet tidspunkt følt, at Heidi har kigget bedrevidende eller skævt til mig pga mine ekstra kilo- tværtimod. Dét har betyder en verden til forskel for mig!

Vendepunktet for mig blev mit møde med Heidi. Her fik jeg lært hvilken form for sammensætning af kcal, fedt og protein MIN krop har brug for. Hvad der virker for mig.

Mit forløb hos Heidi har været super inspirerede og motiverende. Jeg har hverken tabt 50 kg på 3 måneder, eller blevet en størrelse XS. Men mit resultat efterlader alligevel en stolthed hos mig selv, over mig selv. Da jeg i december 2013 købte ny bluse, stod der størrelse XXL i nakken, nu står der L – i nogle M.

I bukserne stod der 46, nu er tallet 40 eller 42.

Jeg er langt fra i mål, men jeg på en fuldstændig vild rejse. En rejse der har og stadig kræver sved og tårer. Mit livs rejse, og jeg er ikke nået til sidste destination endnu:-)!

Der skal stadig knokles benhårdt med cardio og styrketræning, så jeg kan nå mit mål: at blive sund, fit og stærk, således mit spejlbillede stemmer overens med hende kvinden jeg er indeni.

Vejen er alt andet end nem, men målet er for mig det hele værd!

Med venlig hilsen

Josephine Sørensen

Østre Langgade 9

8643 Ans By

Tlf 26282140

 

 

 

 

 

 

No Comments to "Josephines historie"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *