NEWS

Proteinkugler

By Heidi Nielsen | In Opskrifter | on marts 30, 2015

IMG_5258

Lækre proteinkugler – Smager lige som Bount

11 styk.                                 

Ingredienser:

10 g kokoschips, Dannevang
20 g kokosmel
1 spsk vand
5 g sukrin
20 g mørk chokolade, 85%, Moser roth
25 g proteinpulver ( evt. m vaniliesmag, men andre smage smager også godt )

Fremgangsmåde:

1.Kom kokosmel- og flager, proteinpulver, sukrin, i en skål.
2.tilsæt vand , vær forsigtig , put meget lidt i ad gange og ælt et sykke tid , se hvad der      sker. Massen ska være fast, til at trille til en kugle og ikke alt for klistert.
3.ælt dejen
4. form ca. 11 små kulger af dejen
5. Smelt chokoladen i mikroovnen og rul proteinkuglerne rundt i det flydende chokolade, så de er helt dækket.
6. læg kuglerne på en tallerken beklædt med bagepapir og stil dem i fryseren i 20 min. Eller i køle skabet.

Næringsindhold

     Pr. 100 g Pr. stk (8,6 g) I alt
Energi      443 kcal 38 kcal 420 kcal
Protein        25 g 2,1 g 23 g
Kulhydrat        17 g 1,5 g 16 g
Fedt        33 g 2,8 g 31 g

Beregnet på baggrund af opskriftens rå vægt på 95 g

Opskriften er fra Lene Thomsen

 

 

No Comments to "Proteinkugler"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *